-->

Vormer houdt zich niet in en zegt wat iederéén denkt na Antwerp-Club Brugge

Vormer houdt zich niet in en zegt wat iederéén denkt na Antwerp-Club Brugge
Donderdag 13 Mei 2021 - 21:42   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Royal Antwerp FC en Club Brugge hielden elkaar donderdagavond negentig minuten lang in bedwang. Na afloop van het duel kon je slechts één conclusie trekken: het was veel en veel te weinig.

Toen Ruud Vormer na afloop van Antwerp-Club voor de camera van Eleven Sports verscheen, hield de Nederlander zich niet in. In zijn gekende stijl legde de kapitein van Club Brugge meteen de vinger op de wonde. "Neen, dit was geen goeie wedstrijd”, klonk het.

Lange bal op Dost

“Heel gesloten, heel weinig kansen aan beide zijden. Verdedigend stond het goed, maar ik verwacht dat we aanvallend toch meer kunnen brengen. Aan wat dat ligt? Geen idee. Soms heb je van die matchen... We moesten misschien opportunistischer zijn. Een lange bal op Dost en dan knokken om die tweede bal."

Toch wou Vormer ook niet té negatief overkomen. "Pas op: het was niet slecht, hé. En na de 0-3 tegen Genk snap ik dat je eerst de focus legt op het verdedigende werk. Maar we hadden hier zo’n goeie zaak kunnen doen. Bij winst zaten we zaterdag met z’n allen lekker voor de tv", besloot de Nederlander.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Ruud Vormer