Nick Nuyens blijft Wout van Aert het leven zuur maken Wielrennen
Wielrennen

Nick Nuyens blijft Wout van Aert het leven zuur maken

Nick Nuyens blijft Wout van Aert het leven zuur maken

Woensdag werd voor het Arbeidshof in Antwerpen het beroep in de zaak van Nick Nuyens tegen Wout van Aert behandeld. Nuyens eist nog steeds 1,2 miljoen euro van de renner van Jumbo-Visma.

Van Aert verbrak in september 2018 zijn contract bij Sniper Cycling, de ploeg van Nick Nuyens. Die laatste vroeg een schadeclaim van 1,1 miljoen euro, intussen door interesten opgelopen tot 1,2 miljoen.

In november 2019 werd Van Aert vrijgesproken door de Arbeidsrechtbank van Mechelen. Nuyens wil echter via het Arbeidshof alsnog gelijk halen. Walter Van Steenbrugge, de advocaat van Van Aert, is niet onder de indruk van de schadeclaim. “Mijn collega probeert Niels Albert ongeloofwaardig te maken", klinkt het.

"Hij zegt er niet bij dat Nick Nuyens, in ruil voor de getuigenverklaring van Albert, erin toestemde dat Albert een opzegtermijn van drie maanden niet zou uitdoen. Dat is wat Niels Albert wilde. In strafrechtelijke termen is dat afpersing en aanzetten tot valsheid."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws