-->

'Eden Hazard drijft Real Madrid tot wanhoop met drastische beslissing'

'Eden Hazard drijft Real Madrid tot wanhoop met drastische beslissing'
Zaterdag 15 Mei 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eden Hazard (30) is opnieuw fit, maar het neemt niet weg dat Real Madrid af wil van de Rode Duivel. Voorzitter Florentino Perez leurt dezer dagen met Hazard, maar die staat niet bepaald te springen om zijn huidige werkgever te verlaten.

Begin deze week raakte bekend dat Juventus een bod ter waarde van 50 miljoen euro heeft neergelegd bij Real Madrid. Real accepteerde dat bod en ging er al van uit dat het Hazard zou kunnen lozen. Dat was echter buiten onze landgenoot gerekend.

Don Balon meldt dat Hazard heeft aangegeven dat hij absoluut geen zin heeft in een overstap naar Turijn. De Rode Duivel ziet zichzelf niet in de Serie A voetballen. Een streep door de rekening van Juventus én Real Madrid. Dat hoeft geen betoog.

Gezichtsverlies

Real-voorzitter Perez zou absoluut niet te spreken zijn over de houding van Hazard. Hij had erop gerekend dat onze landgenoot akkoord zou gaan met een transfer. Perez had dat ook al op die manier naar Juventus gecommuniceerd.

Dat de deal nu in het water valt, betekent dan ook zwaar gezichtsverlies voor Perez en Real Madrid. In Santiago Bernabéu hopen ze alsnog op een oplossing. Al zal ook veel afhangen van wat Hazard wil.

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Eden Hazard  I  voetbal