-->

Sandra Bekkari laat zich uit over Jeroen Meus: “Dit is toch niet eerlijk?"

Sandra Bekkari laat zich uit over Jeroen Meus: “Dit is toch niet eerlijk?
Vrijdag 4 Juni 2021 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Dat Jeroen Meus de onbetwiste koning van de kooktelevisie is, daar twijfelt geen kat meer aan. Al wie 'Dagelijkse Kost' ooit het vuur aan de schenen wilde leggen, was eraan voor de moeite. Zo passeerden onder meer Loïc Van Impe, Piet Huysentruyt en Sofie Dumont de revue. Ook Sandra Bekkari was op VTM te zien met een kookprogramma.

“De cijfers van ‘Open Keuken’ waren best wel goed, hé, op dat uur”, zegt Sandra in Dag Allemaal. “En ik ben nog altijd blij dat ik dat twee jaar heb gedaan. ’t Heeft ook nooit als een falen aangevoeld. En eerlijk gezegd, ik denk dat het een goeie beslissing is van VTM om geen dagelijks kookprogramma meer te maken.” 

“Da’s niet meer van deze tijd, mensen zoeken hun recepten online, wanneer ze daar zelf zin in hebben”, verklaart Sandra. “Terwijl je naar Jeroen ook kijkt omdat hij een entertainer is, daar is hij uniek in. Tegen hem moeten opboksen, eerlijk is dat niet."

Geen excuus

In het najaar is Sandra eindelijk te zien in ‘De Slimste Mens’, na een jarenlange smeekbede van Erik Van Looy. “Ik kon niet nee blijven zeggen, ik had het al een paar keer afgewimpeld vanwege de Boekenbeurs. Dat excuus heb ik deze keer niet”, aldus Sandra. “Dus ja, we zien wel wat het geeft.” 

“Af en toe uit je comfortzone treden, da’s wel goed, denk ik", zegt ze. "Ik ben er nog niet mee bezig. Behalve dan dat ik het nieuws wat extra volg. En de Olympische Spelen, die ga ik ook extra aandachtig bekijken."

TAGS  I  Sandra Bekkari  I  Jeroen Meus  I  shownieuws