-->

Luk Alloo stuurt Ben Crabbé sms na het zien van ‘Blokken’: “Nu deed je dat wéér”

Luk Alloo stuurt Ben Crabbé sms na het zien van ‘Blokken’: “Nu deed je dat wéér”
Zaterdag 12 Juni 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het Laatste Nieuws wist Luk Alloo te strikken voor een openhartig gesprek. De tv-maker staat bekend om zijn ophefmakende reportages, maar in het dagelijkse leven zijn er ook heel wat ‘gewone’ dingen die Luk graag doet.

"Scrabble. Schaken. Poolbiljart. Vogelpik. Minivoetbal. Padel. Zwemmen. Dansen. Tegen een bokszak boksen. Wandelen met de hond. Het nachtleven induiken. Naar optredens gaan. Op café aan de bel trekken en een tournée générale geven”, somt Luk op. “En tijdens het kijken van 'Blokken' een sms sturen naar Ben Crabbé. 'Je had weer een T-shirt van Herman Brood aan!’" 

Luk werd ook gevraagd naar welk bijzonder talent hij weleens zou willen bezitten. ”Het is niet echt een talent, maar ik zou eens willen weten hoe het voelt om Remco Evenepoel te zijn en een wedstrijd te winnen”, klinkt het. “Of Dries Mertens te heten en een beslissende bal in de winkelhaak te schieten. Maar ook: hoe het is om Trump te zijn en bij verkiezingen af te gaan. Die extremen van winst en verlies: ik zou die graag eens in al mijn vezels voelen."

TAGS  I  Luk Alloo  I  Ben Crabbé  I  n365