Rode Duivels maken meteen indruk in EK-opener tegen Rusland voetbal
voetbal

Rode Duivels maken meteen indruk in EK-opener tegen Rusland

Rode Duivels maken meteen indruk in EK-opener tegen Rusland

De Rode Duivels zijn hun Europees Kampioenschap gestart met een 3-0-zege tegen Rusland. Niets minder dan de perfecte start, al zorgden de blessures van Vertonghen en vooral Castagne wel voor een domper.

België-Rusland 3-0

Wie anders dan Romelu Lukaku brak de ban voor België in de eerste en cruciale match tegen Rusland. Na een geweldige defensieve fout werd buitenspel opgeheven en kon de topschutter al na tien minuten zijn bloedvorm van Inter etaleren.

De Rode Duivels waren meteen gelanceerd en het was eigenlijk gewoon wachten op een tweede doelpunt. Dat kwam er onverwacht op naam van Thomas Meunier die al na een halfuur de geblesseerde Castagne kwam vervangen.

Lukaku en Meunier

Na rust hielden de ervaren internationals de match volwassen onder controle, maar Romelu Lukaku zou Romelu Lukaku niet zijn als hij niet nog een doelpuntje zou meepikken. Uiteindelijk kwam dat er ook vlak voor tijd na een assist van... Thomas Meunier.

Stand groep B

1. België 3

2. Finland 3

3. Denemarken 0

4. Rusland 0

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws