-->

Flinke uitbrander voor André Hazes: “Getuigt van weinig respect van hem”

Flinke uitbrander voor André Hazes: “Getuigt van weinig respect van hem”
Zondag 13 Juni 2021 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het lijkt erop dat André Hazes op dit moment niet veel goed kan doen bij het Nederlandse publiek. Is het niet zijn verlovingsbreuk met Monique, dan is het wel zijn nieuwe relatie met Sarah van Soelen, of de omgang met zijn zoontje waarop hij veel kritiek krijgt.

In een gesprek met De Telegraaf geeft imago-experte Zabeth van Veen haar mening over de veelbesproken zanger en zijn liefdesleven. Volgens haar gaat het om een soort van egocentrisme: “Het is natuurlijk niet zo dat hij zijn vrouwen in elkaar slaat, hè, want je hebt ook wel mensen die dat doen”, klinkt het. “Hij denkt gewoon: ‘Kijk, het is over, ik ga nu met een ander.’” 

“Hij vergeet dan wel dat het hier gaat om de moeder van zijn kind, dan hoef je niet publiekelijk te laten zien hoe gelukkig je drie weken later bent met een ander. Dat is niet zo respectvol", zegt Zabeth. "Vooral het publiek vindt dat niet respectvol, maar hij zal dat waarschijnlijk niet zo zien. Hij denkt: ‘Het is uit, nu ga ik weer een leuk leven hebben.’”

Kleine grote vriend

Volgens Zabeth is André wel verzot op zijn zoontje. “Al zal de zorg toch grotendeels bij Monique terechtkomen, want hij gaat gewoon zijn eigen gang. Hij heeft zijn werk, en Monique zal het uiteindelijk moeten doen.” 

Na de breuk met Monique Westenberg bracht André meteen een pakkend nummer uit, ‘Kleine Grote Vriend’. Slechte timing, vindt de experte. “Wanneer maken zangers de mooiste liedjes? Als ze emotioneel geraakt zijn”, weet ze. “Bij scheidingen, als je verliefd bent, of als je een kind hebt. Dus op zich is het prima dat je zo’n liedje maakt, alleen was zijn timing onhandig. Want als je drie weken later, na die volgende stap, enorme spijt hebt dat je je zoontje minder ziet… Ja, dan denk ik: dat bepaal je toch ook zelf. Het is niet dat Monique zegt dat hij zijn zoontje niet meer mag zien.”

TAGS  I  André Hazes  I  n365