Monique Westenberg daagt uit, Sarah van Soelen reageert meteen Buitenland
Buitenland

Monique Westenberg daagt uit, Sarah van Soelen reageert meteen

Monique Westenberg daagt uit, Sarah van Soelen reageert meteen

Er hangt spanning in de lucht tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen, de huidige vriendin van André Hazes. Monique had een feestje gebouwd met onder meer Davy Keys en Micky Fisser, twee goede vrienden van haar ex André.

Monique werd met de vrienden van André Hazes gespot tijdens een afterparty van De Amsterdamse Zomer. Op sociale media denken mensen dat Monique dit deed om Sarah jaloers te maken. Shownieuws ontkracht dat.

In filmpjes op de Instagrampagina van modewinkel Chicas, waar Sarah voor model staat, is echter wel een opmerkelijk fragment te zien. Terwijl Sarah laat zien dat ze kan zingen, hoor je iemand op de achtergrond zeggen: "Zullen wij de Amsterdamse Zomer gaan doen samen?"

"Ik heb het heus wel gezien"

Patty Brard meent alvast wel te weten waarom deze video online kwam. "Om eventjes te laten zien van: ik heb heus wel gezien dat je daar stond. Anders neem je het toch opnieuw op?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws