-->

Kijkers schrikken van wat Ronaldo en Benzema deden: "Echt ongelofelijk" (VIDEO)

Kijkers schrikken van wat Ronaldo en Benzema deden:
Donderdag 24 Juni 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo en Karim Benzema hebben de show gestolen tijdens Portugal-Frankrijk. De twee topspitsen scoorden elk twee keer en zorgden zo voor een 2-2-eindstand. De twee veroverden woensdagavond ook de harten van zowat iedere kijker.

Ronaldo en Benzema speelden negen jaar samen bij Real Madrid en komen nog steeds goed overeen. Dat bleek al voor aanvang van Portugal-Frankrijk. Ronaldo knipoogde naar Benzema en die kon zijn glimlach niet onderdrukken. Het was alsof ze toen al wisten dat ze elk twee keer zouden scoren.

Knuffel en shirtwissel

Toen Benzema er 1-1 van maakte, was Ronaldo zichtbaar geïrriteerd. Al nam dat niet weg dat CR7 Benzema feliciteerde met zijn eerste goal voor Frankrijk in 2085 (!) dagen. Later op de avond volgde er nog een innige knuffel, een gesprekje en een shirtwissel tussen Ronaldo en Benzema.

Op sociale media raken mensen niet uitgepraat over de bromance tussen Ronaldo en Benzema. Veel kijkers schrokken dat CR7 en Benzema nog steeds zo dikke maatjes zijn. Sommigen bestempelen de uitstekende relatie tussen de twee als "ongelofelijk" en "geweldig om te zien".

De beelden en reacties:

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I  Karim Benzema  I  voetbal