-->

'Kogel is door de kerk: Kylian Mbappé maakt na het EK megatransfer'

'Kogel is door de kerk: Kylian Mbappé maakt na het EK megatransfer'
Zaterdag 26 Juni 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Kylian Mbappé moet nog écht ontploffen op EURO 2020. Tot dusver kwam de sterspeler van Paris Saint-Germain nog niet tot scoren voor Frankrijk. Misschien dat transferbeslommeringen daar voor iets tussenzitten...

Mbappé wordt al máánden aan een transfer gelinkt. De 22-jarige Mbappé heeft nog één jaar contract bij PSG en dus moet de Parijse grootmacht zijn goudhaantje deze zomer wel verkopen. Anders dreigt Mbappé in de zomer van 2022 gratis te vertrekken.

Volgens Marca is de kogel nu al door de kerk en zal Mbappé zijn carrière na het EK verderzetten bij zijn droomclub Real Madrid. De Fransman zou voor meer dan 100 miljoen euro naar Santiago Bernabéu verhuizen.

Ook Liverpool en Manchester City maakten jacht op Mbappé. Zij moeten de focus echter verleggen naar andere spelers. Mbappé wil PSG enkel en alleen inruilen voor een avontuur bij Real Madrid.

Wat met Hazard?

Na afloop van het EK met Frankrijk zouden de betrokken partijen de superdeal bekendmaken. Wat de komst van Mbappé inhoudt voor onze landgenoot Eden Hazard, moet in de komende weken nog duidelijk worden.

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid  I  Kylian Mbappé  I  voetbal