-->

Belangrijk nieuws over De Bruyne en Hazard: "Híj lijkt Italië te halen"

Belangrijk nieuws over De Bruyne en Hazard:
Dinsdag 29 Juni 2021 - 09:45   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De medische staf van de Rode Duivels doet er álles aan om Kevin De Bruyne (30) en Eden Hazard (30) fit te krijgen tegen vrijdag. Kunnen onze sterspelers in actie komen tegen Italië? Het wordt een race tegen de klok.

"De toestand is erg, maar niet hopeloos. De Bruyne (enkel) en Hazard (hamstring) raken mogelijk toch speelklaar voor vrijdag tegen Italië. Vooral voor De Bruyne ziet het er goed uit", schrijft Het Nieuwsblad op dinsdag.

"De Bruyne liet gisteren een scan maken in het AZ in Halle. Hij bleek amper nog te manken. Zijn speelkansen worden toch iets hoger ingeschat. De Bruynes enkelligamenten zijn geraakt, maar niet gescheurd", benadrukt de krant ook nog.

Wat met Hazard?

In het geval van Hazard is het afwachten, afwachten, afwachten. De aanvaller van Real Madrid sukkelde in de voorbije twee jaar met zoveel blessures, dat je iedere keer je hart vast moet houden als hij uitvalt.

Voor een eventuele halve finale zou Hazard zeker fit geraken, maar mogelijk is het te kort dag om hem klaar te krijgen voor de match van nu vrijdag. Al kan Lieven Maesschalck natuurlijk voor wonderen zorgen...

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kevin De Bruyne  I  Eden Hazard  I  voetbal