Kijkers stellen zich grote vragen na slotaflevering van ‘Lisa’: “Dit kan toch niet?” Buitenland
Buitenland

Kijkers stellen zich grote vragen na slotaflevering van ‘Lisa’: “Dit kan toch niet?”

Kijkers stellen zich grote vragen na slotaflevering van ‘Lisa’: “Dit kan toch niet?”

Donderdagavond zond VTM de seizoensfinale van ‘Lisa’ uit. Een happy ending kunnen we het moeilijk noemen, nadat Lisa moest horen dat Jonas in Las Vegas in het huwelijksbootje is gestapt met haar halfzus Katja.

Kijkers verbaasden zich over de verrassende wending, maar stelden zich ook een andere vraag. “Dit kan toch niet de seizoensfinale van seizoen 1 geweest zijn? Toen in het begin de serie aangekondigd werd zei men dat het 206 afleveringen zou bevatten, maar dit was pas aflevering 111? Gewoon een zomerstop ingelast dan?”, vraagt een trouwe kijker zich af.

“Ja, heb ik ook gezien”, reageert een ander. “Ze hebben gewoon hun seizoen in twee delen gedaan. De digitale gids van Orange gaf wel nog doorlopende nummering aan tot en met aflevering 111… Ik ben al blij dat ik niet de enige ben die zich hier vragen bij stelde!”

"Gemakkelijk van VTM"

Nog anderen vonden dat VTM hiermee de easy way out nam. “Normaal was het eerste seizoen nog niet volledig gedaan want er werd altijd gesproken van meer dan 200 afleveringen. We zitten nu iets meer dan halverwege. Wel gemakkelijk van VTM, zeggen dat er een tweede seizoen komt en het eerste dan gewoon in twee delen kappen om een zomer break te kunnen doen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws