HET WEER - We raken niet van de regen af, ook niet volgende week Weer
Weer

HET WEER - We raken niet van de regen af, ook niet volgende week

HET WEER - We raken niet van de regen af, ook niet volgende week

Vanochtend start met lage bewolking in de Ardennen en variabele bewolking elders. Er trekken enkele buien over de noordoostelijke helft, terwijl het dichter bij de Franse grens droger blijft.

In de namiddag wordt het overwegend betrokken met buien, vooral in het binnenland en het uiterste westen waar de neerslag intenser wordt. De temperaturen variëren van 5 tot 6 graden in de Ardennen tot 10 tot 11 graden in Vlaanderen, met een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

In de avond en nacht van donderdag naar vrijdag passeert een zwakke storing vooral ten noorden van Samber en Maas met aanvankelijk regelmatige regenval die later meer sporadisch wordt. Hoog-België blijft overwegend droog met brede opklaringen.

Vrijdag wordt het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met af en toe regen in het noordwesten. De temperaturen schommelen tussen 8 en 13 graden, met een meestal zwakke wind uit veranderlijke richtingen. Zaterdag begint overwegend droog met toenemende bewolking in de namiddag en buien, mogelijk met onweer, met maxima tot 17 graden in Vlaanderen.

Zondag biedt wisselend bewolkte condities met buienkansen, vooral in het westen en zuidoosten. De dagen nadien blijven onzeker met perioden van opklaringen en regen. Wisselvallig weer op woensdag met mogelijke onweersbuien en temperaturen rond de 21 graden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws