Willy Sommers bekent: “Eindelijk verlost van deze verslaving” Buitenland
Buitenland

Willy Sommers bekent: “Eindelijk verlost van deze verslaving”

Willy Sommers bekent: “Eindelijk verlost van deze verslaving”

Toen de coronacrisis toesloeg in ons land, zaten plots alle artiesten zonder werk. Hun concerten werden allemaal afgelast en ook Willy Sommers, die al vijftig jaar gewoon was om op de baan te zijn, zat plots vastgekluisterd aan de zetel.

“Nu, dat was vooral in de eerste lockdown, want daarna ben ik nog best wel actief geweest”, zegt Willy in Dag Allemaal. “In oktober waren er de opnamen voor ‘Liefde Voor Muziek’, en daarna had ik wat werk voor radio en tv. Maar als ik terugdenk aan die eerste lockdown... Bevreemdend, hoor.”

“Plots zat ik in het weekend thuis. Ik zei tegen Cindy: ‘Zie mij hier nu zitten. Het is zaterdagavond en ik ben naar Netflix aan ’t kijken.’ Ik op een zaterdagavond voor tv... Dat was in vijftig jaar nooit gebeurd”, zegt Willy. “Ondertussen ben ik wel van die Netflix-verslaving af.

Toch kwam de zanger nog genoeg buiten. “Twee keer per week naar de revalidatie in het ziekenhuis, om te herstellen van m’n hartoperatie”, klinkt het. “Ik ging tennissen, padellen... Die weekdagen gingen goed voorbij. Maar de weekends, dat was wat anders.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws