VTM-weerman David Dehenauw komt eindelijk met goed nieuws: “Tegen het einde van de week wordt die kans heel groot” Royalty
Royalty

VTM-weerman David Dehenauw komt eindelijk met goed nieuws: “Tegen het einde van de week wordt die kans heel groot”

VTM-weerman David Dehenauw komt eindelijk met goed nieuws: “Tegen het einde van de week wordt die kans heel groot”

Veel hebben we nog niet kunnen genieten van zomerse temperaturen. In plaats daarvan begon de zomervakantie met wel erg wisselvallig weer. David Dehenauw ziet ook dat de mensen de grijze wolken en de regenperiodes beu zijn.

"Het is wel zo dat de mensen de droogtes in het voorjaar en in de zomer van 2018 tot 2020 niet zijn vergeten en wellicht speelt dat mee in de perceptie", zegt de VTM-weerman in Het Laatste Nieuws. "Het contrast met de eerste lockdown vorig jaar is het natuurlijk groot, toen was het heel lang droog en warm weer. Daar staan we ver af.”

David is er echter van overtuigd dat dit kwakkelweer op geen enkele manier een voorbode is voor de rest van de zomer. “Het enige wat momenteel duidelijk is, is dat we tot 15 juli geen hoge temperaturen gaan hebben, maar dat wil ook niet zeggen dat het elke dag gaat regenen”, verzekert hij. “Tegen het einde van de week, begin volgende week worden de kansen op droger weer wel groter.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws