Vader (34) die coronavaccin weigerde, vecht nu voor zijn leven: “Ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien” Buitenland
Buitenland

Vader (34) die coronavaccin weigerde, vecht nu voor zijn leven: “Ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien”

Vader (34) die coronavaccin weigerde, vecht nu voor zijn leven: “Ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien”

Matthew Keenan, een 34-jarige Brit, stond altijd al sceptisch tegenover de coronavaccins. Hij deed er dan ook alles aan om aan de controversiële prik te ontkomen. Nu hij besmet is geraakt met corona, heeft hij daar veel spijt van.

Leanne Cheyne, ademhalingsconsulent bij het Bradford Royal Infirmary, berichtte op de sociale media over Matthew Keenan, die in het ziekenhuis aan zuurstof was aangesloten nadat hij positief testte op corona. Hij stemde ermee in dat de dokter zijn verhaal zou delen, nadat hij toegaf spijt te hebben dat hij het levensreddende vaccin afwees.

“Onze ziekste patiënten zijn niet gevaccineerd"

“Matthew is 34, een voetbaltrainer en een zelfverklaarde vaccin-scepticus. Totdat hij Covid te pakken kreeg. Als hij de tijd kon terugdraaien, zou hij dat doen”, aldus Cheyne. “Onze ziekste patiënten zijn niet gevaccineerd en jonger dan 40. Matthew vecht momenteel voor zijn leven. Red het jouwe: laat jezelf vaccineren.”

Matthews vrienden en familie wensten hem hierop een snelle genezing toe, en anderen - complete onbekenden - prezen hem omdat hij zijn verhaal liet delen. Een vrouw zei: “Dit is zo mooi dat deze patiënt laat zien hoe belangrijk het is om onze Covid-vaccinaties te krijgen. Hopelijk zullen anderen hierdoor ook gaan inzien hoe belangrijk het is.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws