-->

Kijkers weten niet wat ze zien van ‘VTM NIEUWS’-journaliste Nathalie Dyck: “Hoe raar is dat?”

Kijkers weten niet wat ze zien van ‘VTM NIEUWS’-journaliste Nathalie Dyck: “Hoe raar is dat?”
Vrijdag 16 Juli 2021 - 18:00   I   Foto: VTM   I  

Nathalie Dyck bracht donderdag voor ‘VTM NIEUWS’ verslag uit vanuit Pepinster. De bevolking van Pepinster werd erg hard getroffen door de wateroverlast die de zware regenval de afgelopen dagen met zich meebracht.

Maar ook voor de media was gisteren het roeien met de riemen die ze hadden. Als er al riemen waren, tenminste, want net omdat het waterpeil zo fel gestegen was, geraakte de Franstalige RTL niet ter plekke. Zij deden dan maar beroep op de VTM-journaliste, die haar collega’s zo uit de nood hielp.

Nathalie kreeg achteraf niets dan positieve commentaar. “Mooie solidariteit”, klonk het op de sociale media. "Collega’s die elkaar helpen in deze moeilijke tijden. Toch heel mooi en collegiaal.” En: “Wat een vrouw. Ik denk dat de situatie daar als journalist ook vreemd aanvoelt. Ze had het al lastig toen ze zei dat ze het nog nooit gezien had. Men kan zeggen wat ze willen over de media, maar het blijven mensen.”

Heel raar

Wat sommige kijkers wel meteen opviel: als Pepinster dan toch onbereikbaar was voor RTL, hoe kwam het dan dat Nathalie Van Dyck een micro van RTL vasthield? “Maar… Hoe geraakte zij dan aan die micro? Hebben de journalisten van VTM altijd een micro van RTL in hun camionette liggen, misschien?”

“Maar die micro geraakte er wel dan?”, vraagt iemand zich nog af. “Hij was daar toevallig alleen of zo? Heel raar lijkt me dat…” Een ander reageert: “Ik heb het fragment live gezien en vond het ook al raar.”

TAGS  I  Nathalie Dyck  I  VTM NIEUWS  I  shownieuws