-->

Sean Dhondt doet opvallende bekentenis over zijn ex, Allison: “Gelukkig heb ik dít nooit gedaan”

Sean Dhondt doet opvallende bekentenis over zijn ex, Allison: “Gelukkig heb ik dít nooit gedaan”
Woensdag 21 Juli 2021 - 07:30   I   Foto: Instagram   I  

Sean Dhondt staat bekend als de teddybeer van de VTM. Zijn zachte karakter botst voor sommigen met zijn stoere uiterlijk. Sean is dan ook niet vies van een tatoeage meer of minder. Een naam of een afbeelding van een van z’n exen zal je echter niet op zijn lichaam spotten.

“Recent heb ik er nog zes nieuwe laten zetten die samen passen”, zegt Sean in TV Familie. “Een aantal van mijn tattoos hebben een betekenis, maar zeker niet allemaal. Vooral over m’n eerste tattoos heb ik lang nagedacht. Die symboliseren mijn passie voor muziek. Maar ik liet er ook zetten tijdens een city-trip, eentje op Bali… Als ik in de spiegel kijk, komen die herinneringen naar boven.”

"Gelukkig geen namen van liefjes"

“Namen of portretten van liefjes, daar heb ik me nooit aan gewaagd", aldus Sean. "Gelukkig maar! Zo heeft een bevriend tattoo-artiest onlangs nog een koppel over de vloer gekregen dat elkaars initialen liet tatoeëren. Maar een dag later was het uit met de liefde. Dat wil je niet voorhebben, hè.”

Daar kan Sean sinds kort jammer genoeg ook over meespreken. Na de beruchte Eveline-affaire besloot Seans partner, Allison Scott, een einde te maken aan hun huwelijk. Sean heeft echter al enkele maanden een nieuwe relatie met Maithé Rivera, maar de kans dat haar naam of afbeelding op zijn lichaam zal komen te staan, is dus eerder klein!

TAGS  I  Sean Dhondt  I  Allison Scott  I  Maithé Rivera  I  shownieuws  I  VTM