Zondag 25 Juli 2021 - 10:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Frances Lefebure openhartig over relatie met Boris Van Severen: “Dat deed superveel pijn”

Frances Lefebure openhartig over relatie met Boris Van Severen: “Dat deed superveel pijn”

Frances Lefebure en Boris Van Severen vormen nu al langer dan een jaar een koppel. Frances was meteen stapelzot van de acteur. Hun ontmoeting was meteen het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven.

“Het moment dat ik Boris leerde kennen, was een katalysator in mijn leven - ik ben toen ook uit Brussel weggetrokken en in therapie gegaan”, vertelt Frances in Het Nieuwsblad. “Alles veranderde. Ik ben toen heel verliefd geworden, verliefder dan ooit, het soort verliefdheid dat ik nooit eerder had gekend.” 

“Dat maakte iets enorms los in mezelf, want het ging gepaard met superveel pijn - ik zat toen in een relatie, hé”, zegt ze. “Het was niet gewoon een verliefdheid en de vrolijke lichtheid die daarbij hoort, het was én megaverliefd én megaveel pijn. Het was alsof er een vloedgolf over mij heen donderde. Ineens besefte ik: Er is vanalles niet oké en ik besefte het tot nu niet eens.” 

“Eigenlijk ook wel tragi­komisch als je het zo bekijkt, want ik leek aan de buitenkant zo stabiel, zo sterk”, lacht ze. “En Boris kreeg die tsunami mee naar zijn kop. Gelukkig dat hij daar heel goed mee omging. We waren heel snel een echt koppel, een hecht koppel.”

TAGS  I  Frances Lefebure  I  Boris Van Severen  I  shownieuws