Kathleen Aerts (ex-K3) en haar man Steven nemen drastische beslissing: “Dit is nu wel zeker” Buitenland
Buitenland

Kathleen Aerts (ex-K3) en haar man Steven nemen drastische beslissing: “Dit is nu wel zeker”

Kathleen Aerts (ex-K3) en haar man Steven nemen drastische beslissing: “Dit is nu wel zeker”

Jaren geleden stapte Kathleen Aerts uit de schijnwerpers als ‘de blonde van K3’ en besloot ze om te verhuizen naar één van de mooiste plekken van de wereld: Zuid-Afrika. Nu is Kathleen klaar om samen met haar gezin een nieuw, straf verhaal te schrijven: een luxueuze guesthouse openen in haar thuisland Zuid-Afrika.

Daarmee gaat ze resoluut voor haar jarenlange droom, there’s no way back. Iedereen kan de zoektocht van Kathleen en haar gezin vanaf maandag 23 augustus om 21.30 volgen in ‘Villa Zuid-Afrika’ bij VTM 2. Een avontuur met ups en downs dat hun leven wellicht voorgoed zal veranderen.

'Villa Zuid-Afrika' toont een exclusieve inkijk in het leven van de flamboyante flapuit Kathleen zoals de kijkers haar nog nooit zagen. Samen met haar rationele man Steven, hun twee stoere zonen en hun drie huisdieren toont Kathleen het vallen en opstaan tijdens het najagen van hun droom, de typische Kempische en sarcastische humor, het af en toe grappige gekibbel onderling en de warme, hechte gezinsband.

"Zot dat we eindelijk onze droom gaan realiseren"

Kathleen Aerts: “Al tien jaar praten we erover om een guesthouse te openen in ons thuisland Zuid-Afrika. Het is zot dat we het nu ook écht gaan doen en we onze jarenlange droom eindelijk gaan realiseren. We moeten knopen doorhakken, een afspraak maken met de bank en keihard gaan voor die ene plek die ons doet wegdromen.”

“Wat nu al zeker is: het wordt een onvergetelijk avontuur waarvan we op voorhand niet weten wat er op ons pad zal komen. En heel Vlaanderen kan het meevolgen. Zowel het vallen en opstaan tijdens de zoektocht, als de goede en moeilijke momenten binnen ons gezinsleven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws