-->

Marc Van Ranst houdt zich niet langer in en haalt uit: “Jij behoort écht niet tot de ‘nette mensen’”

Marc Van Ranst houdt zich niet langer in en haalt uit: “Jij behoort écht niet tot de ‘nette mensen’”
Zaterdag 14 Augustus 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews   I  

De Twitteroorlog van Marc Van Ranst en de Nederlandse coronascepticus Willem Engel blijft maar aanhouden. De Belgische viroloog heeft het nu wel helemaal gehad met Engel en geeft hem op de sociale media een koekje van eigen deeg.

Enkele dagen geleden maakten de aanhangers van Willem Engel nog amok in Mechelen toen zij zich niet aan de coronamaaregelen wilden houden. Toen er met asbakken en stoelen werd gegooid, greep de politie zelfs in. Engel houdt vol dat zijn medestanders ‘de nette mensen’ zijn, waarop Van Ranst enkele voorbeelden opnoemde die erop duiden dat dat volgens hem niet zo is. 

“Jij behoort niet tot de 'nette mensen', Willem. Je komt niet eens in de buurt", schreef Van Ranst op Twitter. "1) Je gaf op 10/9/20 via je Facebook account een 'doe-opdracht' aan je volgers om een verzorgingstehuis in Goirle te terroriseren en te schofferen op hun telefoonnummer dat je op Facebook plaatste."

"2) Op 30/5/21 riep je je volgers op om  het vaccinatieprogramma te saboteren door valselijk online vaccinatieafspraken te maken maar niet op te dagen op die afspraak", vervolgde hij. "3) Op 4/9/2021 riep je je volgelingen op om vaccinatiemedewerkers te intimideren door hen te fotograferen als documentatie voor een later tribunaal.”

TAGS  I  Marc Van Ranst  I  Willem Engel