-->

Sabine Hagedoren geeft update voor eerste schooldag: “Niet meteen sandalenweer”

Sabine Hagedoren geeft update voor eerste schooldag: “Niet meteen sandalenweer”
Dinsdag 31 Augustus 2021 - 17:30   I   Foto: VRT   I  

De laatste dag van de zomervakantie zit er bijna op. De weergoden waren ons best gunstig gezind en we kregen dan ook nog een flinke portie zon vandaag. Sabine Hagedoren laat op het weerbericht van Eén weten wat de vooruitzichten zijn voor de eerste schooldag morgen.

“Voor morgenvroeg, als je opstaat en moet vertrekken, gaat een licht truitje wel nodig zijn. Het is weliswaar droog, maar een beetje kil", zegt Sabine. "Er zijn veel lage wolken en voor de middag heeft de zon het toch wat moeilijk om erdoor te komen. Dus niet meteen sandalenweer.” 

Maar daarna wordt het alsnog beter weer. “Als je na de middag thuis bent, ga je die sandalen toch nog kunnen aantrekken want de zon gaat er stilaan meer en meer doorkomen en dan hebben we temperaturen tot 21 graden."

Donderdag en vrijdag

En voor donderdag en vrijdag kondigt Sabine nog meer sandalenweer aan. “Voor donderdag en vrijdag kan je naar school wandelen en fietsen. ’s Ochtends is het misschien nog een beetje kil, maar in de loop van de dag krijg je zonneschijn. De temperaturen klimmen dan naar 22 graden."

TAGS  I  Sabine Hagedoren