Zaterdag 4 September 2021 - 19:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Snackmasters’-presentator Koen Wauters onthult zijn favoriete snack: “Daar kan ik echt niet afblijven”

‘Snackmasters’-presentator Koen Wauters onthult zijn favoriete snack: “Daar kan ik echt niet afblijven”

In ‘Snackmasters’ nemen topchefs het tegen elkaar op in een onverwachte uitdaging: op drie dagen tijd proberen ze een identieke kopie te maken van een bekende snack. Ook in het nieuwe seizoen worden zij gevolgd door Koen Wauters.

“Tof programma, al had ik er vooraf geen idee van of dat zou aanslaan”, merkt Koen op in TV Familie. “Maar die formule met die herkenbare snacks en topchefs die elkaar altijd de loef willen afsteken, werkt dus wel.” 

"Die koks kennen elkaar goed en zijn vaak goeie vrienden. En toch strijden die op ’t scherp van de snede”, zegt Koen. “En straffe dingen dat die maken. Ik proef soms echt het verschil niet met het origineel.” 

"Ik kan daar niet afblijven"

Voor het eerste seizoen liet Koen al weten dat hij een echte snack-addict is. Nu onthult hij ook zijn lievelingssnack. “Ah ja: de Leo. Daar kan ik niet afblijven”, aldus Koen. “Als dat in huis is, kan ik me vaak niet bedwingen. Dat koekje, die chocolade... Maar ’k heb veel favorietjes en ben een echte snackman. De laatste jaren probeer ik gezonder te leven, maar toch... Zo’n kleine zonde sta ik mezelf toe!”

TAGS  I  Koen Wauters  I  Snackmasters  I  shownieuws