Belangrijk nieuws over Marco en Leontine Borsato Buitenland
Buitenland

Belangrijk nieuws over Marco en Leontine Borsato

Belangrijk nieuws over Marco en Leontine Borsato

Het lijkt Marco Borsato opnieuw voor de wind te gaan. Zijn carrière staat opnieuw op de rails en ook de relatie met zijn vrouw Leontine lijkt gered. De twee zijn weer aan het daten na een breuk van enkele maanden.

Volgens Luca Borsato, de zoon, heeft Marco zijn lesje wel geleerd. “Ik weet van mijn pa dat hij geen slecht mens is, en ik weet dat hij met heel veel respect naar mijn moeder kijkt”, zegt Luca in Weekend.

“Er zijn bepaalde dingen gebeurd die zijn gebeurd en die laten we nu in het verleden. We kijken met heel veel positiviteit, vol goede moed en met een goed gevoel naar de toekomst. Ik geloof mijn vader op zijn mooie bruine ogen.”

Toch was ook Luca erg boos op zijn vader na wat er gebeurde. “Ik heb hem twee weken niet willen spreken. Of in ieder geval, ik was wat kortaf als hij een appje stuurde.” Hij heeft intussen zijn vader vergeven en ziet met een blij hart toe hoe zijn ouders nu met elkaar omgaan. “Aan de liefde zal het niet liggen, die twee houden heel veel van elkaar. Dat is ook nooit anders geweest.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws