Ex-vriendin doet boekje open over Axel Daeseleire: “Daar was hij niet helemaal eerlijk over” Buitenland
Buitenland

Ex-vriendin doet boekje open over Axel Daeseleire: “Daar was hij niet helemaal eerlijk over”

Ex-vriendin doet boekje open over Axel Daeseleire: “Daar was hij niet helemaal eerlijk over”

Dag Allemaal wist een ex-vriendin van Axel Daeseleire te strikken om haar mening te geven over de televisiemaker. Niet alles ging over rozen in hun relatie, maar ze blikt met een positief gevoel terug op die periode.

“Hij heeft een enorm klein hartje en is heel gevoelig”, zegt de ex, die iets anoniem wil blijven. “Een man met wie je uren kan praten, ik heb altijd het gevoel gehad dat hij écht naar me luisterde. Hij heeft het imago van een macho, en hij cultiveert dat zelf ook wel een beetje. Maar als je ’m een beetje leert kennen, merk je dat dat niet helemaal klopt.”

"Je kan niet lang kwaad blijven op Axel"

“Ik ben in z’n leven gekomen toen Axel niet klaar was voor een relatie”, vervolgt ze. “Op dat moment was ik alleszins niet de enige vrouw in z’n leven. En hij was daar niet helemaal eerlijk over. Ik heb het een paar kansen gegeven, maar het was duidelijk dat het weinig zin had.”

“Het is allemaal in alle vriendschap geëindigd. Je kan niet lang kwaad blijven op Axel, daarvoor is hij te charmant”, lacht de vrouw. “Ik gun hem alle geluk, ik kijk eerder positief dan negatief terug op onze verhouding.”

Populair

Laatste nieuws