-->

32-jarige Amy vindt maar geen job: “Ik ben gewoon te knap”

32-jarige Amy vindt maar geen job: “Ik ben gewoon te knap”
Maandag 11 Oktober 2021 - 14:30   I   Foto: The Mirror   I  

Een Amerikaanse vrouw moest haar job als leerkracht opgeven omdat haar bazen erachter kwamen dat ze een OnlyFans-account had. Ze zegt nu dat ze te knap is om een gewone baan te kunnen behouden.

Nadat ze haar baan in het onderwijs had verlaten, vond ze het moeilijk om een ​​andere ‘normale’ baan te vinden - volgens haar omdat haar verbluffende uiterlijk problemen veroorzaakt in sollicitatiegesprekken. "Zo knap zijn is altijd al een probleem voor me geweest, maar ik denk dat ik ik te intimiderend ben voor de jongens die me uitnodigen voor een gesprek," zegt Amy Kupps in de Mirror. 

“Voordat ik les gaf, ging ik op gesprek voor een baan in een winkel en de manager liet me naar zijn kantoor komen. Toen ik ging zitten, raakte hij helemaal in de war. Hij bleef naar mijn borsten en gezicht staren, oncontroleerbaar zweten en trillen en kon geen vragen bedenken om me te stellen.”

"Ik word alleen op mijn uiterlijk beoordeeld"

Tegenwoordig verdient Amy de kost alleen met haar OnlyFans-account, maar toch wil ze terug een ‘gewone' baan vinden. Niet evident voor haar: mannelijke werkgevers beginnen steevast te stotteren als ze haar zien. “Het voelt soms een beetje ontmoedigend dat ik alleen op mijn uiterlijk wordt beoordeeld”, zegt Amy. "Ik bedoel, ik ben super slim, maar mannen kunnen niet verder zie dan mijn kleine taille, grote borsten en opgespoten lippen.”

TAGS  I  Amy Kupps  I  OnlyFans