-->

Tom Van Grieken haalt zich woede van de Vlaming op de hals: “Schaamteloos”

Tom Van Grieken haalt zich woede van de Vlaming op de hals: “Schaamteloos”
Donderdag 14 Oktober 2021 - 07:00   I   Foto: Photonews   I  

Tom Van Grieken heeft zich niet populair gemaakt bij een deel van de bevolking na zijn verschijning op het grote voorzittersdebat aan de universiteit van Antwerpen. “Er is een reden waarom je politici best oké betaalt”, zei de Vlaams Belang-voorzitter. “Als je als politicus goed betaald wordt, ben je niet vatbaar voor corruptie.”

“Sorry, maar daar slaagt hij de bal wel fameus mis!”, reageert iemand op de sociale media. “De politiek is echt wel overbetaald! En in feite zegt hij dus dat je als politieker corrupt ingesteld bent. Er zijn ook te véél politiekers voor een land de grootte van België.”

“Soms is die dus echt zo dom als hij eruitziet, hè. ’t Was te denken dat hij geen geld wil afgeven”, zegt een ander. “Op dat vlak zijn ze allemaal hetzelfde. Maar 5000€ in een maand is zwaar overdreven. Doe een keer normaal en geef elk 1000€ af en ’t is nog meer dan teveel voor wat jullie maar doen. Een werkende mens betaalt zich blauw, moeten rekenen en puzzelen om te overleven. Waar is de logica?”

"Uiteindelijk zal de werkmens het wel betalen"

“Laat de lonen van de werknemers dan ook maar stijgen”, merkt iemand op. “Dan gaan de mensen misschien ook minder in het zwart gaan werken?” “Wacht, wat zegt die nu?”, vraagt nog een ander zich af. “Zelf liggen zeiken over profvoetballers, maar zelf niks willen inleveren? Politiekers: onnozelaars.”

“Onnozelaar, nu zijn ze bovendien nog schaamteloos aan het cumuleren door er andere postjes bij te pakken in raden van bestuur en dergelijke”, lezen we. “Is dat dan geen gelegaliseerde corruptie?” En ook: “Oké, dan dan mogen wij ook in het zwart gaan werken, wij verdienen ook te weinig! Och, ze zijn allemaal gelijk en uiteindelijk zal de werkmens het wel betalen.”

TAGS  I  Tom Van Grieken  I  Vlaams Belang