-->

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ hakken knoop door: “Het is voor ons allebei heel moeilijk”

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ hakken knoop door: “Het is voor ons allebei heel moeilijk”
Zaterdag 16 Oktober 2021 - 18:00   I   Foto: Instagram   I  

Candice Martens en Marijn Lenaerts wisten ons gisteren te verrassen met geweldig nieuws: het ‘Blind Getrouwd’-koppel gaat eindelijk samenwonen. In Het Laatste Nieuws vertelt Candice wat hen over de streep heeft getrokken.

"Onze eerste huwelijksverjaardag, op 1 oktober, heeft ons aan het denken gezet over de volgende stap", zegt Candice. "Vóór een jaar vonden we te vroeg. Maar nu gaat het goed tussen ons - door corona konden we weinig leuke dingen doen, dat is nu zo goed als achter de rug - en we hebben kunnen loslaten dat we moesten kiezen.” 

"Heen en weer reizen werden we beu”, klinkt het. “Elkaar een beetje missen is gezond voor een relatie, maar nu kijken we ernaar uit om echt sámen te wonen.” 

Leuke fase

Waar ze exact gaan wonen, wil Candice nog niet vertellen. ”Laat ons zeggen dat we ofwel onze beide huizen verhuren, ofwel één van beide. Er wordt niets verkocht”, verzekert ze. “Afstand nemen is voor ons allebei heel moeilijk. Natuurlijk is alles in dozen steken niet zo fijn. Maar voor ons is dit een leuke fase."

TAGS  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws