Dinsdag 19 Oktober 2021 - 18:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Vrouwelijke priester maakt overstap naar seksindustrie: “Sekswerk is helend en bevrijdend”

Vrouwelijke priester maakt overstap naar seksindustrie: “Sekswerk is helend en bevrijdend”

Van een verrassende carrièrewending gesproken: in de Amerikaanse staat California besloot een priesteres haar leven over een totaal andere boeg te gooien. Nikole Mitchell verliet de kerk en stapte de seksindustrie in.

Nikole Mitchell heeft naar eigen zeggen ontdekt dat sekswerk “helend en bevrijdend” en dat ze ook hiermee anderen kan helpen. Nikole maakte van haar OnlyFans-pagina een platform om  “emotionele connecties” te vormen met mensen in nood. Het heeft hen volgens haar geholpen om de leegtes in hun leven op te vullen. 

Maar dat is niet alles; ook het financiële plaatje komt Nikole nét iets beter uit. Ze verdient tegenwoordig een fortuin met het verkopen van volwassenenabonnementen op haar site en kon zo verhuizen naar een villa van een miljoen dollar. 

"Ik leef waar seksualiteit en spiritualiteit botsen"

“Vroeger predikte ik voor de kerk, nu word ik betaald om mijn kleren uit te trekken”, aldus Nikole in een gesprek met de Daily Mail. “Ik ben erachter gekomen dat sekswerk en pastoraal werk meer gemeen hebben dan we beseffen. Ik ben een priesteres die OnlyFans-model is geworden. Ik leef waar seksualiteit en spiritualiteit botsen, waar geloof en fetisjen elkaar ontmoeten, waar zelfexpressie en seksuele bevrediging samenkomen.” 

(Lees verder onder foto)

Honger stillen

“Ik verdien nu meer geld in een maand dan ik ooit verdiende in een jaar, en ik was verrast en verheugd te ontdekken dat veel van de vaardigheden die ik in de kerk gebruikte, dezelfde zijn als die ik in mijn ‘volwassen’ werk gebruik", zegt Nikole. "Er is een honger in mensen om gezien, gekend en geliefd te worden.” 

“In mijn kerk probeerden we aan die behoeften te voldoen met sociale bijeenkomsten, gezinsactiviteiten en een band over soortgelijke religieuze overtuigingen. In mijn huidige werk probeer ik aan die behoeften te voldoen met een emotionele band, een doorlopend gesprek en op maat gemaakte inhoud. In beide situaties probeer ik die honger in hen te stillen: om ze gezien, gekend en bemind te zien. Voor mij is dat heilig werk, werk dat levens verandert."

TAGS  I  Nikole Mitchell