-->

Erik Van Looy heel eerlijk over ‘De Slimste Mens’: “Dit zou echt zonde zijn”

Erik Van Looy heel eerlijk over ‘De Slimste Mens’: “Dit zou echt zonde zijn”
Dinsdag 19 Oktober 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews   I  

Maandag ging het negentiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ van start. Net als vanouds staat Erik Van Looy te schitteren als presentator. Na al die jaren is de televisiequiz niet meer in te beelden zonder hem.

"Mensen vragen me vaak of ik dit tv-spelletje na al die jaren niet beu ben, maar het antwoord is dat ik het steeds liever doe”, zegt Erik in Het Laatste Nieuws. “Vroeger was ik een controlefreak, vooral om met mijn stress te kunnen omgaan.” 

“Nu laat ik het maar gebeuren en wordt er veel geïmproviseerd”, laat Erik weten. “Het is een soort circus waar ik de directeur van ben, maar de acts natuurlijk met de hoofdrol gaan lopen."

"De plannen zijn nog niet afgeklopt"

Het huidige seizoen is alweer het negentiende. Tijd om tegen volgend jaar een jubileumjaar te plannen? ”Ik focus me voorlopig helemaal op de negentiende editie. Maar natuurlijk wordt er al nagedacht over een feestjaar”, aldus Erik. “Ik kan daar nu nog niets over kwijt, de plannen zijn nog niet afgeklopt. Maar het zou zonde zijn mochten we niet voor één of andere stunt gaan.”

TAGS  I  Erik Van Looy  I  De Slimste Mens  I  shownieuws