Steven Van Gucht schept duidelijkheid: “Of we Kerstmis met de familie zullen mogen vieren?” Royalty
Royalty

Steven Van Gucht schept duidelijkheid: “Of we Kerstmis met de familie zullen mogen vieren?”

Steven Van Gucht schept duidelijkheid: “Of we Kerstmis met de familie zullen mogen vieren?”

Kerstmis en Nieuwjaar staan weer voor de deur, maar ook de coronacijfers stijgen opnieuw. Wat veel mensen zich afvragen, is of we dit jaar ‘normale’ eindejaarsfeesten zullen kunnen vieren, in tegenstelling tot vorig jaar.

“Wel, het zal zeker een mooie Kerstmis en Nieuwjaar zijn”, zegt Steven Van Gucht in het 'VTM NIEUWS'. “Of het een normále Kerstmis en Nieuwjaar gaat worden, is misschien net iets te vroeg om te zeggen. Op dat moment moeten we eerst kijken waar we staan met de cijfers. Dat is al heel belangrijk. En dan moeten we vooral ook denken aan de mensen die deelnemen en die een zwakke gezondheid hebben.”

“Hoeveel virus circuleert er? Wat zijn de risico’s? Misschien dat we ons daar nog een beetje aan moeten aanpassen”, aldus Van Gucht. “Dat Kerstmis en Nieuwjaar dus volledig normaal zullen zijn, is misschien net iets te vroeg om te zeggen, maar het wordt wel mooi en zeker mooier dan vorig jaar”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws