Emotionele Marco Borsato heeft een speciale boodschap voor Leontine Buitenland
Buitenland

Emotionele Marco Borsato heeft een speciale boodschap voor Leontine

Emotionele Marco Borsato heeft een speciale boodschap voor Leontine

“Alles komt goed.” Dat is het voorbije jaar het levensmotto geworden van Marco Borsato. In ‘Het Huis’ vertelt de Nederlandse zanger zonder omwegen over de moeilijke periode die hij en zijn partner Leontine onlangs hebben doorstaan.

"Met kerst heb ik een lange brief naar haar geschreven", zegt Marco aan Eric Goens. "Ik heb 'm wel 48 keer opnieuw gelezen. Daarin heb ik geen enkele keer naar haar gewezen en nam ik de volledige verantwoordelijkheid voor de situatie. Ik gaf ook erkenning voor haar verdriet.”

"Ze is de allermooiste, allerliefste, meest bijzondere vrouw die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen”, zegt Marco in de fotokamer. "Vijfentwintig jaar ken ik haar nu en dat waren de mooiste jaren van mijn leven, ik zou er niet één hebben willen missen. Met haar wil ik oud worden, punt uit.”

"Na Leontine was ik verdoofd, verlamd"

Ook wanneer Marco over zijn vader praat, schieten de tranen in zijn ogen. ”Na de breuk in mijn huwelijk had ik behoefte om met hem te praten", aldus Marco. "Dat doe ik in stille momenten, dan heb ik het gevoel dat hij luistert. Na Leontine was ik verdoofd, verlamd. Lamgelegd door verdriet. Ik was weer het kleine jongetje dat af en toe een aai over z'n bol nodig had."

Populair

Laatste nieuws