Annie Geeraerts schiet met scherp op 'Familie'-makers: "Dit getuigt van een gebrek aan creativiteit"

Annie Geeraerts schiet met scherp op 'Familie'-makers:
Dinsdag 23 November 2021 - 09:30   I   Foto: VTM   I  

Vorige week maakte Gunther Levi bekend dat de makers van ‘Familie’ hebben beslist om hem te laten gaan. Exit Peter Van den Bossche, na meer dan 2 twee decennia. Fans waren geschokt, maar ook Annie Geeraerts is in Dag Allemaal niet te spreken over de choquerende beslissing.

“Zelf heb ik ook amper draaidagen dus ik weet niet hoe de sfeer op de set nu is, maar ik vind het alleszins een vreselijke beslissing”, zegt Annie. “Ik las dan in Dag Allemaal dat de schrijvers willen choqueren met z’n vertrek. Sorry, maar als dít dan de beste piste is, dan getuigt dat van een gebrek aan creativiteit bij de schrijvers. Triest, hoe ze doorgaans tekortschieten op dat vlak.” 

Denkt Annie dat de fans nu massaal gaan afhaken, zoals hier en daar op de sociale media beweerd wordt. “Het zou best kunnen, vrees ik”, zegt de actrice. “Want ja, nog een Van den Bossche minder... Je kan de kijkers ook te véél choqueren, hé. Ach, wat kan ik doen? Straks ben ik zelf misschien aan de beurt. Ze doen maar, denk ik intussen.”

TAGS  I  Annie Geeraerts  I  Gunther Levi  I  Familie  I  Peter Van den Bossche  I  shownieuws