Dinsdag 23 November 2021 - 19:30   I   Foto: SBS  I   door Redactie

Nick uit ‘Big Brother’ heeft erg slecht nieuws te melden: “Met spijt in het hart”

Nick uit ‘Big Brother’ heeft erg slecht nieuws te melden: “Met spijt in het hart”

Enkele weken geleden kondigde Nick Kraft nog met veel trots zijn Nieuwjaarsbal in de Lotto Arena aan. Dat zou doorgaan op 1 januari 2022, maar de huidige coronasituatie dwingt de ‘Big Brother’-ster om zijn feest uit te stellen.

“Vorige week maakten de mannen van de politiek nieuwe regeltjes bekend als gevolg van de corona-miserie”, begint Nick op zijn Instagram Stories. “Evenementen mogen enkel nog maar plaatsvinden als iedereen een mondmasker ophoudt. En ja, als je een pint drinkt, dan mag het af, dus je zou denken: dan drinken we de hele nacht.”

“Maar laat ons eerlijk zijn: dat is ook niet de oplossing”, vervolgt Nick. “En ‘den deze’ wil ook niet in de gazet komen dat het op zijn bal niet in orde was. Dat zou ‘ons moe’ niet plezant vinden. Dus met veel spijt in het hart hebben we besloten om mijn Nieuwjaarsbal nog een jaar uit te stellen.”

Maar uitstel betekent geen afstel, aldus Nick, die nog laat weten dat hij hoopt om volgend jaar het feest naar het Sportpaleis te kunnen verplaatsen. “’t Is zonde, maar we hebben alvast iets om naar uit te kijken”, klinkt het.

TAGS  I  Nick Kraft  I  Big Brother  I  shownieuws