Dinsdag 23 November 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Niels Destadsbader in nauwe schoentjes: “Dit is een groot misverstand”

Niels Destadsbader in nauwe schoentjes: “Dit is een groot misverstand”

Niels Destadsbader stond vandaag op een opmerkelijke manier in de aandacht. Niet met een nieuwe single, een nieuw album of de aankondiging van een optreden, maar met zijn padelclubs.

Niels liet eerder al weten dat hij over heel Vlaanderen padelclubs wil oprichten. Maar een bericht dat in de krant verscheen onder de titel ‘Viva Padel van Niels Destadsbader kapt bijna 200 bomen aan FC De Weerdt’ zette de zanger in een kwaad daglicht. Dat misverstand wil hij graag even rechtzetten. 

"Wij vinden groen net heel belangrijk"

“Hoe misleidend een titel soms kan werken”, schrijft Niels op zijn Instagram Stories. “De bomen waar het over gaat moesten sowieso gekapt worden. Dit omdat ze ziek zijn, ze dreigen om te vallen en zo een gevaar vormen voor de inwoners. Dit staat dus helemaal los van onze plannen. Spijtig dat deze titel iets anders doet vermoeden, net omdat wij groen zelf ook heel belangrijk vinden.”

“En dat de vergunning nog niet helemaal rond is, berust louter op een misverstand”, laat de populaire ‘Verover Mij’-zanger nog weten. “De gemeente Berlaar en Viva Padel zijn daarmee bezig om dat zo snel mogelijk in orde te brengen. Maar kijk, de kranten moeten worden gevuld, zeker?”, concludeert hij.

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  padel  I  shownieuws