Woensdag 24 November 2021 - 22:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Verdwijnt nu ook de bomma uit 'Familie'?

Verdwijnt nu ook de bomma uit 'Familie'?

Wordt straks ook de bomma uit 'Familie' gegooid? Annie Geeraerts houdt rekening met dat scenario.

Het ontslag van Martine Jonckheere, maar vooral ook van Gunther Levi bij 'Familie' heeft voor een schokgolf gezorgd bij fans en acteurs. Sommige kijkers organiseren zelfs een protestactie. Gunther werd na 23 jaar ontslagen. Hij gaf zelf al aan dat ontslag niet verwacht te hebben.

Onverwacht

“Ineens was dat nieuws er, totaal onverwacht. In de loop der jaren heb ik vaak zelf nagedacht over m’n toekomst bij ‘Familie’, maar de slotsom was altijd dat ik dit zó graag deed, er zó m’n hart en ziel in kon leggen, dat ik ervoor wou blijven gaan", zei Gunther.

Annie Geeraerts, die al van in de eerste aflevering de bomma speelt, is er het hart van in. "Ik vind het een vreselijke beslissing", zegt zij. "Ik las dan dat de schrijvers willen choqueren met z'n vertrek. Sorry, maar als dit dan de beste piste is, dan getuigt dat van een gebrek aan creativiteit bij de schrijvers", reageert ze in Dag Allemaal.

Exit de bomma?

Er wordt in Dag Allemaal een heel artikel gewijd aan de onvrede over het ontslag van Gunther. Annie Geeraerts ziet het alvast allemaal niet graag gebeuren. Zij begint op haar 95ste nu voor haar eigen toekomst te vrezen in de soap. "Straks ben ik misschien zelf aan de beurt", zucht ze. "Ze doen maar, denk ik intussen."

Gunther bedankte de mensen die aan het woord komen in het artikel van Dag Allemaal via Instagram. "Zoveel reacties en steun van alle fans, kijkers en vrienden. Dit heb ik niet voelen aankomen. Bedankt aan iedereen voor de lieve woorden. Dit doet enorm veel deugd", aldus de acteur.

TAGS  I  Gunther Levi  I  Familie  I  Annie Geeraerts