Meghan Markle mag het gaan uitleggen aan prins Harry: “Hij is woest op haar”

Meghan Markle mag het gaan uitleggen aan prins Harry: “Hij is woest op haar”
Zaterdag 27 November 2021 - 21:00   I   Foto: Photonews   I  

Na Oprah Winfrey kon ook Ellen DeGeneres Meghan Markle strikken voor een interview. Hoewel ze niet de onthullingen deed zoals bij Oprah, zorgde ze toch voor ophef.

Harry probeert al een tijdje het contact te herstellen met zijn familie in het Verenigd Koninkrijk. Dat zag er aanvankelijk goed uit: de senior royals wilden zelfs de goedkeuring geven om dochter Lilibet in de kapel van Sandringham, het kasteel waar de koninklijke familie de kerstperiode doorbrengt, te laten dopen. Tenminste, tot Meghan het interview gaf.

Eén van de afspraken die gemaakt werden met Buckingham Palace, was dat de hertog en hertoging van Sussex geen tv-interviews meer zouden geven. "Harry en Meghan moesten proberen uit te aandacht te blijven", citeert TV Familie een Britse royaltywatcher. "Prins Harry was daarmee akkoord gegaan, maar zijn vrouw dus niet. Meghan doet gewoon haar zin.” 

“Harry is naar verluidt erg kwaad om haar recente tv-interview. Hij snapt niet dat Meghan de moeizaam herstellende band met zijn familie opnieuw dreigt te torpederen. Hij is woest, ja. Er zijn harde woorden gevallen. Er is sprake van een huwelijkscrisis…”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Ellen DeGeneres  I  shownieuws