-->

Gert Verhulst en Ellen Callebout nemen ingrijpende beslissing

Gert Verhulst en Ellen Callebout nemen ingrijpende beslissing
Maandag 29 November 2021 - 20:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Gert Verhulst is een gelukkig man. Hij heeft twee knappe kinderen en een knappe vrouw, Ellen.

Dat geluk had nog eventueel uitgebreid kunnen worden. Gert stond immers niet afkerig tegenover een kind hebben met Ellen. Met Marie en Viktor heeft hij al twee kinderen uit zijn eerste huwelijk, met Ellen bleef hij kinderloos.

Geen kinderwens

"Tja, de kinderwens is bij Ellen nooit zo groot geweest, anders had ik dat zeker niet tegengehouden", vertelt Gert in Dag Allemaal. "Viktor en Marie waren nog vrij jong toen ik Ellen ontmoette, er is altijd een goede klik geweest tussen hen. Ze hebben een hele goeie moeder, dus Ellen heeft nooit de moederrol op zich genomen. Ze is altijd meer een vriendin geweest."

Eén ding is zeker: een kind zal er nu ook niet meer komen. Dat bevestigt Gert. "We zijn nu toch op een leeftijd gekomen dat het misschien wat te laat is om weer in de luiers te gaan zitten". Gert benadrukt in het interview ook nog eens hoe gelukkig hij is met Ellen. "Bij haar heb ik een veilig gevoel. Dat is thuiskomen."

Josje

Toch kenden zij ook een grote dip. Gert verliet haar even voor een korte relatie met Josje Huisman. Lang duurde die relatie niet en uiteindelijk keerde Gert terug naar Ellen. "Eenvoudig is het niet geweest", zei Gert daar eerder over in De Telegraaf. "Het heeft te maken met vergeven, nieuwe kansen geven en geloven in de toekomst. En dat is precies wat Ellen heeft gedaan."

Ellen kreeg intussen ook meer bekendheid dankzij 'De Verhulstjes'. In die docureeks zien we de avonturen van de familie Verhulst.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Ellen Callebout