Ex-‘Familie’-acteur licht tipje van de sluier over rol als nieuwe ‘Thuis’-slechterik: “Hen het leven zuurmaken”

Ex-‘Familie’-acteur licht tipje van de sluier over rol als nieuwe ‘Thuis’-slechterik: “Hen het leven zuurmaken”
Dinsdag 30 November 2021 - 13:00   I   Foto: VRT   I  

Danny Timmermans kennen velen onder ons als Tom uit de Ketnet-reeks ‘W817’, die nu ook in de filmzalen te zien is met de langverwachte film van de serie ‘W817: 8eraf!’ Een druk jaar voor Danny, want de acteur is vanaf nu ook te zien in 'Thuis' als de louche zakenman Chris Geerinckx.

Chris blijkt een oude bekende te zijn voor Harry, eentje waarmee hij liever niet te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris eruit als een charmante lieve man maar er is duidelijk iets meer aan de hand. Heeft Harry dan toch een donker kantje en zal Chris deze bloot leggen? Heeft Chris de auto van Harry beschadigd? In elk geval zal Chris het leven van Harry stevig door elkaar schudden. 

“Mijn rol zal de komende weken veel stof doen oplaaien"

Danny Timmermans is hierbij de derde W817-acteur die de 'Thuis'-cast vervoegt, na Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens (deze vertrok voor Artsen Zonder Grenzen op missie). Twee jaar geleden speelde Danny ook al eens gastrol in 'Familie', maar toen kreeg hij amper de tijd om een karakter neer te zetten.

“Ik ben zeer blij om de mysterieuze Chris te mogen spelen”, zegt Danny. “Mijn rol zal de komende weken veel stof doen oplaaien en verschillende personages het leven zuur maken. Heel benieuwd wat de kijker daarvan zal vinden.”

TAGS  I  Thuis  I  Danny Timmermans  I  Familie  I  shownieuws