-->

'Big Brother'-winnares Jill pakt uit met gewaagde foto’s op Instagram: “Wat een lichaam”

'Big Brother'-winnares Jill pakt uit met gewaagde foto’s op Instagram: “Wat een lichaam”
Woensdag 1 December 2021 - 09:00   I   Foto: Instagram   I  

Jill Goede doet er de laatste maanden alles aan om body positivity in een goed daglicht te zetten. Ze roept dan ook op om jezelf graag te zien, en dat niemand zich zou moeten schamen over zijn of haar lichaam.

Jill heeft zelf ook altijd geworsteld met haar lichaam. Sinds haar doortocht én overwinning in ‘Big Brother’ staat ze helemaal anders in het leven. Ze heeft aanvaard wie ze is en ze spoort iedereen aan dat ook te doen. Ze is een voorbeeld geworden voor mensen die het moeilijk hebben met hun zelfbeeld.

Ook nu weer deelde ze enkele foto’s van zichzelf op Instagram die ze vroeger nooit gepost zou hebben. Daar krijgt ze dan ook veel positieve reacties op. “Als iemand een topfiguur heeft, ben jij het wel”, laat iemand weten. “Beter dan al die gefotoshopte magere lijken die zogenaamd een voorbeeld moeten zijn.” 

“Beautiful inside and out!”, vindt een ander. “Eindelijk eens wat meer dan alleen maar botten en ribben!”, merkt dan weer een andere volger op. “Je mag trots zijn op jezelf, Jill, je ben mooi zo!”, lezen we ook nog. “Wat ben je toch een prachtig mens, super trots op jou”, “Je hebt een mooi figuur hoor”, “Wat een lekker wijf” en “Looking great”, lezen we ook nog.

Jill Goede,Big Brother,shownieuws

TAGS  I  Jill Goede  I  Big Brother  I  shownieuws