Kat Kerkhofs deelt bedgeheim met Dries Mertens: "Toen was het raak"

Kat Kerkhofs deelt bedgeheim met Dries Mertens:
Donderdag 2 December 2021 - 21:15   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Kat Kerkhofs en Dries Mertens zijn in verwachting van hun eerste kindje. Kat is daar heel open over, zelfs wanneer de baby verwekt is.

Kat was veel sneller zwanger dan gepland. "Het is grappig: we hadden iets van ‘we zullen wel zien’, maar we zijn in snelheid gepakt", lacht Kat in Dag Allemaal. "We wilden nog ’n maand of twee, drie wachten. Ik was net iets minder nauwkeurig gaan uitrekenen wanneer ik vruchtbaar was. Maar toen Dries na het EK terugkwam, hebben we elkaar met heel veel liefde teruggezien en toen was het raak. Ik zeg altijd als mop - en Dries vindt dat vreselijk - dat hij dan toch nog gescoord heeft."

Kat had niet meteen door dat ze zwanger was, zo vertelt ze in het weekblad. "Nee, op reis in Tanzania wist ik het nog niet. En ja, dan kreeg ik ineens toch ’n raar gevoel. We gingen net met vrienden op vakantie vertrekken, dus ik heb snel een test gedaan. We hebben zelf heel weinig tijd gehad om het te processen, want we hebben het vrij snel aan onze vrienden moeten vertellen."

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens