Erg slecht nieuws over Frits en Hanne uit ‘Boer Zkt Vrouw’

Erg slecht nieuws over Frits en Hanne uit ‘Boer Zkt Vrouw’
Zaterdag 4 December 2021 - 17:00   I   Foto: VTM   I  

Het sprookje van boer Frits en Hanne uit ‘Boer Zkt Vrouw’ zit erop. Dat maakte het koppel zelf bekend via de sociale media. “Het zal tijd kosten om dit te verwerken”, klinkt het.

“Velen onder jullie hebben er al naar gevraagd, daarmee deze post”, begint Hanne het bericht dat ze op Instagram zette. “Frits en ik hebben enkele weken geleden samen besloten als vrienden uit mekaar te gaan. We hebben een enorm mooie tijd beleefd samen, maar slaan nu elk onze eigen weg in.” 

“Dit was geen makkelijke beslissing en we hopen dan ook dat we er allebei de tijd voor krijgen om hier op ons eigen tempo mee om te gaan”, aldus Hanne, die Frits duidelijk een warm toedraagt. “Frits, Bedankt voor alles, ge zijt ne crème van ne gast. En tot snel hè.” 

Frits' reactie

Frits reageerde reeds op de post van Hanne. “Wat een mooie foto van een prachtige tijd die we samen hebben gehad!”, klinkt het. “Bedankt voor al de dingen die we gedaan hebben en die we van mekaar geleerd hebben. Het zal tijd kosten om dit te verwerken. Maar je bent een fantastische meid en een vriendin voor het leven! Bedankt.”

TAGS  I  Boer Zkt Vrouw  I  shownieuws