Wout van Aert verrast vriend en vijand: “Meer valt hier niet over te zeggen” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert verrast vriend en vijand: “Meer valt hier niet over te zeggen”

Wout van Aert verrast vriend en vijand: “Meer valt hier niet over te zeggen”

Wout van Aert bewees vandaag nogmaals dat hij van een andere wielerplaneet is. Op een modderig parcours in Boom reed hij de tegenstand in zijn eerste cross op twee minuten. Ongeziene klasse, klinkt het op de sociale media.

“Oke, dus die wint Gent-Wevelgem, de sprint in Parijs in de Ronde van Frankrijk, de etappe waarin de renners tot twee keer toe de Mont Ventoux over moesten, en nu wint die meteen zijn eerste cross, terwijl de rest al maanden bezig is”, zegt iemand. “Klasse, klasse en nog eens klasse. Meer kan je daar niet over zeggen?”

“Klasse, absolute klasse. En een absolute topper”, zegt een ander. “Al zegt het helaas ook wel iets over de rest van het veldrijderspeloton…” “Wout van Aert is gewoon een kaliber te hoog voor die andere mannen, dat is nu weer duidelijk geworden”, klinkt het nog. “Het was alsof het een cross was waarin één prof tegen allemaal amateurs reed.”

“Wekenlang is het van: ‘Eli wordt een uitdager’ en ‘Eli op het niveau van Wout en Mathieu’. De machtsverhoudingen zijn wel héél duidelijk nu”, lezen we ook nog. En ook: “Wat een topper. Wat een kampioen. The king is back.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws