-->

Dries Mertens bezorgd om ongeboren kindje: “Het is toch gevaarlijk wat Kat doet”

Dries Mertens bezorgd om ongeboren kindje: “Het is toch gevaarlijk wat Kat doet”
Woensdag 8 December 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’ is al op gang getrokken. Maar Play4 pakt ook uit met twee extra feestelijke afleveringen op Kerstdag en Nieuwjaar. Ook Kat Kerkhofs, zwanger van haar eerste kindje van Dries Mertens, zal daaraan deelnemen.

“Ik had Dries een filmpje van de repetities gestuurd”, zegt Kat in een gesprek met Story. “Hij had dat op training aan zijn Italiaanse collega’s laten zien en die hadden hem bang gemaakt: ‘Oei, zo in de lucht, dat is toch gevaarlijk!’” 

“Hij was ongerust en vroeg me om dat filmpje te laten zien aan de gynaecologe”, aldus Kat. “Maar die zei heel nuchter: ‘Mooie dans! Zolang je geen pijn hebt, is beweging heel goed, met of zonder baby.’ Toen Dries dat hoorde, was hij gerustgesteld. Hij was vooral bezorgd om de baby, niet zozeer om mij”, lacht ze. 

 

Van een zwanger buikje is nog niet veel te zien. ”Ik ben niet supermager, ik dacht altijd dat ik heel snel dik zou worden als ik zwanger was. Niet dus”, zegt Kat. “Misschien heeft Dries mij een kleine baby gegeven, hij is zelf ook niet zo groot, hé”, lacht ze. “Maar bon, ik ook niet natuurlijk, het zal dus wel genetisch zijn. Maar de baby is mee met zijn groeicurve, alles is prima. Ik heb zijn piemeltje en al gezien... Hij is alive and kicking.”

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  shownieuws  I  Dancing With The Stars