-->

Zwangere Kat Kerkhofs doodsbenauwd: “Ik weet niet of dit wel gaat lukken”

Zwangere Kat Kerkhofs doodsbenauwd: “Ik weet niet of dit wel gaat lukken”
Vrijdag 10 December 2021 - 16:00   I   Foto: Instagram   I  

Kat Kerkhofs is momenteel te zien aan de zijde van Gert Verhulst in ‘Dancing With The Stars’. Dat doet ze technisch gesproken niet alléén. Kat is namelijk zwanger. Zij en haar partner, Rode Duivel Dries Mertens, verwachten hun eerste kindje.

“Ik vind dat leuk, ik ben nooit meer alleen, hé”, zegt Kat over haar zwangerschap in een gesprek met Story. “Ik ga door ‘Dancing With The Stars’ een goed overzicht hebben van hoe mijn buik groeit. Plezant voor de kleine om dat later te zien.” 

Een soort rust

Het enige waar Kat op voorhand stress voor had, was het dragen van stiletto’s. “Ah ja, Gert is een grote man, ik een kleine vrouw. Maar tegen de finale ga ik zeven maanden ver zijn, ik weet niet of dat nog gaat lukken op hoge hakken. Och, niemand zal er bezwaar tegen hebben als ik die uitschop, zeker?”, lacht ze.

“Ik ben wat kwetsbaarder en emotioneler, ik huil sneller bij een film", merkt Kat ook nog op. "Maar het geeft ook een soort rust, ik relativeer meer en dat helpt alleen maar bij mijn tv-werk. Het is redelijk snel gegaan allemaal, en we zijn heel dankbaar en gelukkig dat het zo vlot loopt, en dat ik gewoon kan blijven werken.”