-->

Philippe Geubels neemt drastische beslissing: “Het is soms echt verschrikkelijk”

Philippe Geubels neemt drastische beslissing: “Het is soms echt verschrikkelijk”
Woensdag 22 December 2021 - 13:30   I   Foto: Photonews   I  

Alex Agnew mocht in de nieuwe aflevering van zijn podcast ‘Welcome To The AA’ zijn collega en vriend Philippe Geubels ontvangen. Philippe onthulde er dat hij lensimplantaten heeft laten plaatsen en dus zijn bril in principe niet meer nodig heeft.

“Ik vind het moeilijk om ‘m af te laten omdat iedereen mij zo kent”, zegt Philippe. “Mijn bril was het enige wat mijn hoofd wat kleur gaf. Als je geen haar hebt, geeft een bril toch wat karakter. Bovendien is mijn logo een hoofdje met een bril. Zonder bril is dat niks meer”, lacht hij. 

“Ik zag echt niks: ik had -6 en bijna -7. Als je wil zwemmen, is dat verschrikkelijk”, aldus de komiek. “Ik duik ook graag, maar dat is elke keer een gepruts met lenzen. En er zijn dingen waar je minder snel aan denkt, zoals seks. Je moet altijd kiezen: poep ik met mijn bril, of zie ik haar niet”, lacht hij.

Normaal is het plaatsen van lensimplantaten iets van twee keer niets. Behalve voor Philippe. “Het duurt maar zes minuten per oog om ze te laten steken. Ze moeten je er zelfs niet voor in slaap doen. Al heb ik dat wel gedaan, want ik ben echt een broekschijter”, lacht hij.

TAGS  I  Philippe Geubels  I  shownieuws