Arjen Lubach laat weten wat hij écht vindt van Geert Meyfroidt na ‘De Slimste Mens’ Buitenland
Buitenland

Arjen Lubach laat weten wat hij écht vindt van Geert Meyfroidt na ‘De Slimste Mens’

Arjen Lubach laat weten wat hij écht vindt van Geert Meyfroidt na ‘De Slimste Mens’

In ‘De Slimste Mens ter Wereld’ stond er dit seizoen geen maat op Geert Meyfroidt. De intensivist liet zien dat hij een wel zéér brede kennis heeft.

In de laatste aflevering gisteravond nam Geert Meyfroidt het op tegen twee sympathieke Nederlanders, die het eerder al uitstekend deden in ‘De Slimste Mens’. Merol groeide uit tot dé gedoodverfde winnares van dit seizoen, terwijl Arjen Lubach eerder de Nederlandse versie van ‘De Slimste Mens’ al won.

Maar er was geen kruid opgewassen tegen de bekendste intensivist van Vlaanderen. Een terechte winnaar, dat vond ook Arjen achteraf. Op Instagram wenste hij Geert dan ook nog eens op zijn geheel eigen wijze proficiat.

“Dit is Geert Meyfroidt. Hij won zojuist ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. En ik niet”, schreef hij. “(En die leuke Merol ook niet). Maar dat geeft niet, want Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast! En nu weer naar de intensive care met al je kennis, mafkees.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws