-->

Jeroen Meus: "Het heeft me gekwetst, ik ben er bang door geworden"

Jeroen Meus:
Maandag 3 Januari 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jeroen Meus had jarenlang een restaurant. Daar is hij intussen mee gestopt, Jeroen concentreert zich op zijn tv-werk.

Jeroen vertelt in het nieuwe VTM-programma 'Sergio over de grens’, met Sergio Herman, dat hij het uitbaten van een restaurant wel nog mist. "Heel erg zelfs", zegt hij daarover. "Mensen een leuk moment geven en daar een herinnering van proberen te maken. Dat mis ik allemaal heel erg."

Rotzooi

Er zijn echter ook negatieve kanten aan dat verhaal. "Alle rotzooi en stress daarrond mis ik niet. Die boekhouding, die afspraken,... Dan is er weer dat kapot. Die zaken mis ik echt wel niet."

Daarnaast heeft Jeroen Meus met 'Würst', zijn restaurant met luxe-hotdogs een faling gehad. "Dat heeft mij ook wat angst gegeven", geeft de kok toe. "Ik ben een beetje onzeker geworden daardoor. Ik heb er ook geen probleem meer mee om daarover te praten."

"Het heeft me echter wel gekwetst", vervolgt Jeroen. "Ik zit nu in de balans dat ik rust heb gevonden, maar ik wil ook niet lui worden."

Zieke broer

Op een bepaald moment gaat het ook over zijn broer Wim, die toen al ernstig ziek was en intussen is overleden. "Mijn broer rookt niet, drinkt niet, is super sportief en wordt ook getroffen", weet Jeroen. "Dat is een zwaar kruis om te dragen. Ik heb daar echter ook wel uitgeleerd dat het leven de lotto is. Ik wil een gevuld leven."

TAGS  I  Jeroen Meus  I  Sergio Herman