Belangrijk nieuws over Axel Daeseleire na ongeval in Thailand

Belangrijk nieuws over Axel Daeseleire na ongeval in Thailand
Woensdag 5 Januari 2022 - 14:00   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Dinsdag raakte bekend dat Axel Daeseleire een motorongeluk heeft gehad op zijn vakantiebestemming in Thailand. Hij belandde zelfs in het ziekenhuis.

Axel gaat jaarlijks naar Thailand, een vaste vakantiebestemming. Ditmaal ging het toch even flink mis. Hij gleed uit een bocht en kwam ten val. Daeseleire werd naar het ziekenhuis gebracht, waar een foto en een scan werd gemaakt. Hij moest in het ziekenhuis blijven tot de resultaten bekend waren.

In hotelkamer

"Nu is hij toch uit het hospitaal ontslagen”, laat zijn manager Ken Lambrechts weten aan Het Nieuwsblad. “Hij is opnieuw op zijn hotel­kamer en stelt het goed. Voor zover ik weet zijn er nog geen resultaten van de foto's en scans die werden genomen.”

Het zijn geen makkelijke jaren geweest voor Axel. In 2020 liep hij een coronabesmetting op die hem bijna zijn leven kostte. Intussen is hij daar wel helemaal van hersteld en maakt hij al opnieuw volop tv-programma's. Toch was dat toen erg schrikken.

Closed call

"Ik ben door de pupil van het oog van de naald gekropen", vertelde Axel daarover in de zomer van 2020. "Het is een heel closed call geweest. Ik moest sowieso in coma en dan ben je echt alle windrichtingen kwijt. Dan voel je je nog heel klein. Dat gaat ook gepaard met een bepaalde angst.”

Poll: 'Axel Opgelicht', het ophefmakende programma van Axel Daeseleire, moet...TAGS  I  Axel Daeseleire  I  Ken Lambrechts