-->

Grote problemen voor André Hazes: "Hij liep er kotsend buiten"

Grote problemen voor André Hazes:
Donderdag 6 Januari 2022 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

André Hazes kampt niet met een burn-out. Dat zegt Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, in 'Strikt Privé'.

"Ik weet niet precies wat er aan de hand is, maar een burn-out valt moeilijk te rijmen met hoe die er nu uitziet, hoe die zich manifesteert en de ene relatie aan de andere rijgt. Ik denk dat er gewoon psychisch wat aan de hand is met hem", zegt Evert Santegoeds.

Jeugd

"Je kan dat gaan zoeken in zijn jeugd, waarin ontzettend veel gebeurd is", gaat Santegoeds verder. "Vergeet niet dat ie ooit vertelde dat hij terug was in het huis in Vinkeveen, waar die met zijn ouders woonde, en daar op een bepaald moment al kotsend naar buiten is gelopen. Al die herinneringen kwamen boven aan dat heel merkwaardige leven dat ze hadden."

Volgens Santegoeds ligt daar de oorzaak van de huidige mentale problemen van André. "Ik denk dat je het daar moet gaan zoeken. Het is niet zomaar een burn-out die je kent van hard werken of zo. Dat is het echt niet. Daar ziet ie er - gelukkig! - weer te goed voor uit", klinkt het.

Anne Rose

Intussen is hij wel dolverliefd op Anne Rose. "Hij en Anne Rose kennen elkaar al van hun veertiende", legt Santegoeds uit. "Hij is nog een jaar jonger dan zij. Zij zat een klas hoger, maar ze zaten in dezelfde vriendengroep. Ze vonden elkaar al leuk, maar er is nooit iets gebeurd. Nu lijkt het wat gestimuleerd te worden door zijn moeder Rachel."

Poll: Overdrijft André Hazes met zijn vrouwen?